Welkom!

De angst en onzekerheid van de voorbije maanden hebben plaats gemaakt voor hoop en perspectief! De tijd is nu rijp om op een veilige manier events te herstarten. De Gemeente Merchtem wil samen met de steun van enkele lokale enthousiaste intitiatiefnemers een veilig platform bieden waarbij mensen , artiesten en verenigingen, elkaar opnieuw kunnen ontmoeten en plezier maken. Daarom stellen we u met hart en ziel “Den Hof op stelten” voor!

DHOS1

Corona-proef

Alle events zullen volledig corona-proof ingericht worden en plaatsen zijn beperkt, online inschrijven is daarom verplicht. Vol = Vol. We vragen iedereen om te allen tijden de corona-maatregelen te respecteren: was regelmatig en grondig je handen, vergeet je mondmasker niet en hou voldoende afstand. Wij zorgen voor de nodige desinfecterende handgel. Je kan een uitgebreide versie van onze huisregels ook terugvinden op de  CoroNO pagina.

Praktisch

Locatie

De tuin van de woning in de Bogaerdstraat, tegenover het gemeentehuis. Een (onverwarmde) tent zal iedereen droog houden op regenachtige dagen!

Openingsuren

Vrijdag:         18h00-00h00
Zaterdag:     18h00-00h00
Zondag:        14h00-20h00

Cashless betalen

oor de veiligheid van onze medewerkers en bezoekers is dit een volledig cashless event. Bestellingen én betalingen zullen verlopen via QR-codes. Bij vragen of problemen kan je onze medewerkers aanspreken.